PISS

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

I. Démonov voyer

Prvý príbeh zo série bizardností.

Prvý krát objavil v sebe voyera ešte v škôlke. Voyerizmus si obhajoval svojou zvedavosťou a vôbec sa ho nesnažil potlačovať.

Jeho chvíľa prišla, keď všetky deti zaspali a vychovávateľka odišla do druhej skupiny na kávu. Tichúčko pomaličky sa prikradol ku dievčatku, čo ležalo vedľa a pomaličky, aby sa nezobudila jej vyhrnul nočnú košielku, aby odhalil to, čo chcel tak veľmi vidieť.

Keď nastúpil na základnú školu jeho absencia možností ho dohnala k prvým pokusom o výmenný obchod. Vyhliadol si svoju obeť, ktorá bola rovnako zvedavá a potom na ničím nerušenom mieste si vzájomne predviedli to, čo chceli vidieť obaja. Nieslo to možno prvky exibicionizmu, ale ten bol vynútený jeho voyerizmom.

Jeho prvá návšteva zahraničných pláží bola rajom pre jeho voyérske chúťky. Denné prechádzky po pláži i po menej frekventovaných plážach, plných nahých a polonahých žien rozjasňovali jeho srdce. Napriek krátkemu trvaniu tohto výletu, si dlho uchovával tieto obrazy.

Prvé použitie techniky - zrkadielko často odhalilo to, čo sa odohrávalo v kúpaliskovej kabínke a pocit odhalenia zvyšoval jeho vzrušenie.

Jeho prvý ďalekohľad priniesol jeho voyérstvu novú dimenziu. Dimenziu nenápadnosti, ktorú neustale rozvíjal. Zároveň si zdokonaľoval svoje technické zručnosti za účelom zdokonalenia svojej pozorovacej techniky. Oproti jeho bytu bývali dve sestry - blondýna a bruneta. Dlhé večery sedel nehybne v zatmavenej izbe a očakával ich príchod do izby tajne dúfajúc, že uvidí niečo z ich odhalenej podstaty. Erotické časopisy neboli tým pravým, boli niečim nedostihnuteľným, čo nedokázalo uspokojiť jeho potreby. Reálna obeť jeho voyérizmu musela byť niečim viac. Hmatateľnou existenciou, potravou pre jeho oči, potencionálne premeniteľnou ilúziou v realitu.

A čas plynul... Doba sa menila a on zveľaďoval svoje technické znalosti pre svoje potreby. Miniaturizácia popohnala jeho voyeristické chúťky ďalej. Objavil kameru, digitálny fotoaparát. Zvýšenie citlivosti kamier a využitie lux modu za denného svetla pridali ďalšiu dimenziu - archiváciu.

Po istej dobe objavil katalóg s rôznými technologickými hračkami. Jeho povolanie sudcu a jeho staromládenectvo mu ponúkalo finančnú nezávislosť a rovnako aj množstvo voľného času v večerných hodinách. Objavil miesta, kde chodievajú milenci, našiel si hodinový motel a pomaličky získaval materiál pre svoje voyérske chúťky.

Po dvoch či troch odhaleniach si uvedomil, že ohrozuje svoju pozíciu v zamestaní a rozhodol sa, že bude využívať víkendy a iné mestá, vzdialené od jeho pôsobiska niekoľko stovák kilometrov. Všetko šlo ako po masle, pomohol mu pri tom jeho nový objav - internet. Okrem amatérskych fotografií mu ponúkol možnosť zverejňovania jeho materiálu. Kolegovia voyeri mu v chatoch poradili miesta, kde nájde materiál pre svoje chúťky. Parkoviská, kde parkujú kamióny a kde za ich vodičmi chodia prostitútky. Miesta, kde parkujú milenecké páry...

Jedného dňa ho objavil démon a začal pracovať na svojom diele.

Démon mu poradil, aby si našiel cez internet obete pre svoje voyérske chúťky. V susednom meste si prenajal dom na falošné údaje. Majiteľovi stačil pravidelný šek na viac ako prijateľnú sumu aby sa o nič nestaral. Prostredníctvom internetu vábil do neho páry, ktoré nemali možnosť sa spolu inde stretnúť. Vačšinou išlo o puberťákov, ktorí si ani neuvedomovali, že to nerobí z nezištnosti a možno im to bolo aj jedno. Tí starší tušili, že ich pozoruje, ale to ich ešte viac vzušovalo. Raz, bolo to na jeseň ponúkol možnosť predviesť sa jednej dievčine z chatu, aby mu predviedla za úplatu ako masturbuje. Keď prišiel deň D, ukryl sa do svojho úkrytu a sledoval, ako všetko hladko prebieha. Prišla s maskou a začala sa vyzliekať. Mala krásne telo, ktoré sa odhaľovalo, každým kúskom padnutého šatstva. Striptíz nebol síce jej silnou stránkou, no následná masturbácia nahradila tento hendikep. Keď domasturbovala a ležala tam nahá a unavená, jeho zvedavosť ho popohnala ďalej, aby jej odhalil tvár. 

To bol ďalší z bodov v pláne démona. 

Keď jej odhalil tvár zistil, že je to jeho vlastná zapisovateľka a ona zistila, že si ju najal jej vlastný šéf. Začala sa z neho smiať a nadávať mu do úchylakov. Okamžite si uvedomila výhodu tohto vzájomného odhalenia a začala ho vydierať.

A démon sa vtelil...

Schytil jej padnuté samodržiace pančuchy zo zeme a začal ju dusiť, kým si nebol istý, že už nič nikomu nepovie. Démon ho na chvíľku opustil a on začal chladno uvažovať.

Zamkol, odišiel do vzdialeného mesta do supermarketu, nakúpil niekoľko litrov roztoku na čistenie upchého potrubia, ktorý dokonale rozpustí všetko, a naplnil ním vaňu. Jej telo nechal pomaličky sa v nej rozpúšťať. Kôli zápachu obalil vaňu igelitom na balenie.

Uplynulo niekoľko týždňov a vaňa bola plná tekutiny, ktorej jedna zložka bola nezvestná. Polícia márne pátrala. A on sa utešoval, že je všetko v poriadku. Jedného dňa iba vytiahol šupeľ a jej existencia zmizla vo výveve v rotujúcom víre odtekajúcej tekutiny. Ostali iba výčitky a démon, čo ho nimi kŕmil.

Démon silnel s tým ako on slabol. Po nociach sa iba potuloval. Raz večer uvidel ako sa v aute miluje pár. Vtedy si uvedomil, že ho to vôbec nevzrušuje, že stratil svoj hnací motor.

Jedného dňa našla jeho bezvládne hompáľajúce sa telo polícia. Nenechal list na rozlúčku, iba videokazetu, na ktorej bol záber démona škrtiaceho svoju obeť.


Bizardnosti pre Azure | stály odkaz

Komentáre

  1. akcia - reakcia :-)
    publikované: 29.03.2004 09:08:53 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. voyeři
    drží minutu ticha za padlého soudruha :o(
    publikované: 29.03.2004 09:58:16 | autor: yezi (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. sobotné ráno
    Prebudil som sa v sobotu ráno a nechcelo sa mi ešte vstávať, tak som iba polehával a vychutnával si pocit pokojného začínajúceho dňa. Z tohto ma náhle vyrušil nutkavý pocit cikania ale tá nechuť vstať bola oveľa silnejšia, odrazu som ucítil to slastné teplo medzi nohami, ako sa moje slipy začínajú zvlhčovať a pod zadkom cítim to zvláštné teplo ktoré ma poriadne vzrušilo...
    publikované: 21.10.2013 09:17:04 | autor: noro (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Ráno
    ... tak isto ma to zvykne vzrušiť a pocikávanie mám rád, občas, ked chcem niečo viac, si dám plienku, niekoľko pív tiež vykoná svoje, mierné preháňadlo a tabletka na spanie len pomôže, ráno som krásne pocikaný a pokakaný.
    publikované: 27.07.2014 04:31:53 | autor: maroš (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Ráno
    ... tak isto ma to zvykne vzrušiť a pocikávanie mám rád, občas, ked chcem niečo viac, si dám plienku, niekoľko pív tiež vykoná svoje, mierné preháňadlo a tabletka na spanie len pomôže, ráno som krásne pocikaný a pokakaný.
    publikované: 27.07.2014 04:31:58 | autor: maroš (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014